5 dolog, amit a férfiak nagyon szeretnek a nőkben, de nem mondják ki!

Képtalálat a következőre: „szerelmes férfi”

Nagyon sokan megmagyarázhatatlannak tartják azokat a dolgokat, amikor egy szép férfi egy kevésbé szép nővel van kapcsolatba. Ezekre több magyarázat is van, ugyanis nem minden  a külső, rengeteg olyan nő van, akinek nagyon vonzó személyisége van a férfiak számára. Ezek közül fogunk nektek felsorolni párat több mint 135 férfi alátámasztásával.

1. Nehezen kapható

Egy férfi nem szereti, amikor egy nő könnyen adja magát vagy kezdeményez. 

2. Lazaság

Képtalálat a következőre: „laugh girl”

Egy férfi szereti, mikor úgy viselkedik a nő, mintha régóta ismerné őt: lazaság, elengedettség, igaz mosoly varázslatos számukra.

 

3.Temperamentum

Egy férfi nagyon szereti és vonzónak tartja, mikor egy nő nem félénken… beszél.. Szereti, ha temperamentumosan kommunikál szemébe nézve bátran, talán ettől még ő lesz félénk, de tetszeni fog neki. 

4. Haj

Képtalálat a következőre: „szép haja”

135/90 férfi a nő haját veszi észre elsőnek és nem fogja észre venni, azokat a dolgokat amikre egy nő gondol.. “Lenőtt a hajam?” “Ez a tincs így nem jó.” “beletúrok hajamba megigazítom.” nos akárhogy is gondolják a nők ezeket a férfiak nem veszik észre. Látnak egy arcot egy hajat és vagy tetszik nekik vagy nem. Lényeg, hogy a hajad nagyon jó formába legyen az a egyik legvonzóbb számukra.

5.Kéz

Képtalálat a következőre: „műköröm”

Egyik férfi sem mondja ki, hogy mennyire szeretik az ápolt kezet és a műkörmöket, csak esetleg meg dicsérik, de az annál többet jelent a férfiaknak. Mert a kéz mindent elárul a nőről. A műköröm stílusa is..

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.