x

Mindenkit átvert a sztár!

Az elmúlt hónapokban sok támadás érte a fitnesskirálynőt, Rubint Rékát, hogy nem csak photoshoppolja a képeit, de egy bizonyos push-up bugyit is hord, hogy látványosabb legyen a feneke.

Utánajártunk, hogy ezek a vádak igazak-e, vagy csak azon emberek pletykái, akik nem szimpatizálnak velük.

Tegnap este került megrendezésre a Story Gála, ahol a plusz kilók ellen harcoló házaspár is jelen volt.

Instagram profilján Réka képet posztolt, hogy lassan elkészülnek az estére, és ezzel a képpel szaladt be nyitott szájjal abba a bizonyos erdőbe…

Mutatjuk a képet, és viszonyításként egy másikat, ami szintén az este folyamán készült: 

 

Jól látható a két kép közötti különbség, és az, hogy a bal oldali képen egy bizonyos alkalmazás segítségével felturbózta a sminkjét, illetve simította ki kicsit arcát. Ezek után jogos a feltevés, hogy tényleg átveri a követőit, és tényleg előszeretettel használja a szépítő alkalmazásokat.

Másik rosszindulatú pletyka a bizonyos push-up alsónemű, amiről most lerántjuk a leplet.Rubint előszeretettel hangoztatja a 26 év alázatos munkáját, és hogy ennek köszönhetően néz ki ilyen csodásan, hogy a férfiak is megirigylik.

A következő képek beszéljenek önmagukért, és mindneki döntse el magának, hogy a hölgy használja-e a fent említett alakformáló fehérneműt:

Szerény véleményem szerint a vádak igaznak bizonyultak, és valóban szeret az edző szépíteni a néhol csúf valóságon, ezzel manipulálva az őket követőket. Nektek a képek láttán mi a véleményetek?