x

Schobert Norbi kukacos termékei!- KÉPEK!

Schobert Norbert (47) az Update termékcsalád kitalálója, igen megosztó személyiség, gyakran kerül összetűzésbe az emberekkel és a konkurenciával is, pedig nem ártana először a saját  udvarán sepregetnie.

 

Az elmúlt egy évben több olyan poszttal is találkozhattunk Facebookon, ahol penészes, kukacos Update termékek kerültek napvilágra.

Felmerül a kérdés, mit tett ezekkel a termékekkel?

Az első hullámban, a penészes édesítőszerek esetén még kicserélte a visszavitt termékeket. Ezt igazából nem kéne megköszönni, mert minden boltban megteszik ezt, ha romlott élelmiszert adnak el. Természetesen előfordulnak gyártási hibák, egyéb külső tényezők, amik befolyásolhatják a szavatosságot, és ezért nem is hibáztatható senki. Azonban a következő képek láttán már elgondolkozik az ember, hogy miért nem történt termékvisszahívás, ha több müzliszeletében is kukacot találtak.

Nem csak a müzlijei érintettek, ugyanis a pudingjában és édesítőszerében  is találtak már penészt.

A baj csak az, hogy a penész ezen típusa nemcsak emésztési gondokat, de hosszú távon súlyosabb egészségügyi bajokat is okozhat, ami azért nem játék. Ezt nem lehet annyival elintézni, hogy “visszaadják a pénzt”.

Az egyik Update üzlet eladójának elmondása szerint az érintett szériát már visszahívták – vagyis Norbi a vevők tájékoztatását megelőzően már tisztában volt a problémával, ám annak súlyosságát el nem ismerve, bagatellizálva továbblépett azon, hogy mások esetleg most is éppen a májukat károsítják a penészes termékkel.