x Mi történt? A szájsebészeten kötött ki Kulcsár Edina – fotó! – Hírportál

Mi történt? A szájsebészeten kötött ki Kulcsár Edina – fotó!
Hatalmas kínokat kellett átélnie Kulcsár Edinának, akit végül anélkül kezeltek, hogy érzéstelenítőt adtak volna be neki.

Az egygyermekes szépségkirálynő Instagram-oldalán gyakran ír arról rajongóinak, hogy fogai miatt erős fájdalmak gyötrik őt, a fogászati beavatkozások során azonban erős fájdalomcsillapítót nem kaphat, hiszen kisfia, Medox még mindig szopizik. Kulcsár Edinának a napokban újabb fogát kellett kihúzni, így a szájsebészeten kötött ki.

– Azt hittem, hogy az ideiglenes töméssel van baj, éreztem ugyanis, hogy valami lifeg a fogamban, de kiderült, hogy a saját fogam tört félbe. Nem volt kérdés, hogy ki kell húzni. Szerettem volna gyorsan túl lenni az egészen, így kaptam egy injekciót, és várakoztam, amíg hatni kezdett.

– Már javában zsibbadtam, amikor a fogorvosom közölte, nem meri kihúzni a félbe tört fogamat. Attól tartott, hogy beletöri, ezért szájsebészhez küldött. Hívott nekem egy taxit, akkor még hatott az injekció. Viszont mire odaértem a sebészetre, még vagy negyven percet kellett várakoznom, így szinte teljesen kiment az érzéstelenítés hatása – mondta Edina, aki nem kért újabb érzéstelenítőt.“Foghúzás, pipa” – írta Kulcsár Edina