x Sírva beszélt a 15 év börtönbüntetésről Aurelio!- VIDEÓ! – Hírportál

Sírva beszélt a 15 év börtönbüntetésről Aurelio!- VIDEÓ!
15 év börtönbüntetés fenyegeti Aureliót, akit felfegyverkezve elkövetett emberrablással gyanúsítanak. Az esetről A legbátrabb páros sztárja és ügyvédje, Pokker Zoltán árult el részleteket a Mokkában.

Aurelio emberrablási ügye nagy port kavart – egy időre félbeszakították a pert, a minap azonban újabb fejlemények történtek: Aurelióra 15 év letöltendő börtönbüntetést kértek a bíróságon, ami nagyon komolynak hangzik. Persze ez még korántsem végleges, ráadásul az egykori valóságshow-hős azt állítja, hogy nem is történt meg, amivel vádolják.Több szemtanú állítja, hogy Aurelio és két barátja betuszkoltak egy férfit egy kocsiba, ezzel emberrablást elkövetve. A most már TV2-s fiú viszont azt mondja, egy átmulatott éjszaka után eltűnt a zsebéből 180 ezer forint, ő pedig tudta, ki követte el a bűntettet, és csak számon kérte az illetőt.

„Nagyon sajnálom az egészet, csak a pénzemért akartam menni, hogy visszakérjem. Erre most én vagyok 15 évre vádolva… – mondta sírva Aurelio a Mokkában– Nem vagyok bűnöző, és remélem, hogy az igazság bebizonyosodik.”