x

A szülők suttogást hallanak a bébiőrből, miután lefektették aludni kétéves kislányukat(Videó)

Néha úgy érzed, a gyerekek oda se figyelnek arra, amit mondasz? Ezzel nem vagy egyedül; a szülők mindenütt ugyanígy éreznek. Ne csüggedj – ha a családod egy kicsit is hasonlít a Whitt-famíliára, akkor még érhetnek meglepetések.

Caleb és Kathryn Whitt minden este lefekvés előtt a kislányukkal közösen mondják el imájukat. Afelől nem voltak ugyan biztosak, hogy a kétéves Sutton felfogja-e, miért imádkoznak, de úgy érezték, fontos, hogy önmagukba nézzenek és hálát adjanak az Úr jóságáért.

Egy este olyan elfoglaltak voltak, hogy imádkozás nélkül fektették le a kis Suttont. Hosszú nap állt mögöttük és kimerültek voltak. Az ima egyszerűen kiment a fejükből.

Nagyjából egy óra múlva, amikor Suttonnak elvileg már édesdeden aludnia kellett volna, a bébiőrben suttogást hallottak. Szellem jár a házukban? Valaki betört hozzájuk? A Whitt-házaspár egészen megijedt.Gondolhatod, mennyire meg voltak lepődve, amikor rájöttek, hogy a suttogás Suttontól jön! Tündéri kislányuknak feltűnt, hogy szülei elfeledkeztek az imádságról, így a saját kezébe vette a dolgokat.

Caleb és Kathryn füleltek, miközben Sutton elmondott egy imát a barátaiért, szüleiért és nagyszüleiért. Még a Mikulásért is mondott egy imát – biztosak vagyunk abban, hogy a kis Sutton a következő karácsonykor a jó gyerekek listáján fog szerepelni.

Szívesen hallanánk a te élményeidet is. Mi volt a legváratlanabb dolog, amit a gyermekeid csináltak? Szólj a barátaidnak is, hogy csatlakozzanak a beszélgetéshez.

Ezt az imádnivaló videót pedig ki ne hagyd. Nem véletlenül tekintették már meg több mint egymilliószor!

Mi a legmeglepőbb dolog, amit a te gyerekeid produkáltak? Írd meg hozzászólásban, ezt a cikket pedig küldd tovább barátaidnak és családtagjaidnak is – nekik vajon hogy tetszik?