x

Erős üzenet a szegény falubanélő romáknak.. Ψ Juttassuk el hozzájuk..

Kapcsolódó kép

Ez az üzenet nem minden romának, hanem a szegény falukbanélő romáknak szól.

Kedves romák a sok panaszkodás helyett cselekedjetek.. Az a helyzet, mivel szegény környezetbe vagytok ezért ezt látjátok természetesnek és elfogadjátok azt, hogy nektek ennyi jár. Képzeljétek el vannak emberek, akik piszkosul jól élnek, egészségesek és boldogan élnek. Egyszerűen azért mert elmentek dolgozni és kitartóak, nem isszák el a pénzüket és tudnak vásárolni okosan.

Drog & Ital

Nektek sok fájdalmatok van és italba vagy drogba menekültök?.. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy ez a gyengeség jele, mivel a erős emberek szembe szállnak a problémákkal és túlteszik magukat rajta legyen az bármilyen nehéz.

Gyerek

Ha van 2 gyereked és szegények vagytok nehezen tudjátok megoldani a mindennapi dolgaitok, akkor azzal tudod a legjobban segíteni azt a két gyereket, ha dolgozol és odafigyelsz, hogy egy darabig, ameddig szegények vagytok ne jöjjön a harmadik, mivel azzal még rosszabb és nehezebb lesz mindenkinek.Gondolkodás

Ha azon gondolkodsz, hogyan kereshetnél gyorsan sok pénzt, tudd, hogy szerencsétlenség lesz a vége. Ez egy élet törvény.

“Aki a könnyű utat választja annak nehéz élete lesz, de aki a nehéz utat választja annak könnyű élete lesz.”

Megosztással saját magadért is teszel köszönjük.

(H.M)