x RENDŐRSÉGI KÖZLEMÉNY: ELLOPTÁK A SÚLYOS BETEG KIS ZENTE KEZELÉSÉRE ÖSSZEGYŰJTÖTT ÖSSZEG EGY JELENTŐS RÉSZÉT. ENNYI PÉNZT LOPTAK EL ÉS EZ TÖRTÉNT PONTOSAN: – Hírportál

RENDŐRSÉGI KÖZLEMÉNY: ELLOPTÁK A SÚLYOS BETEG KIS ZENTE KEZELÉSÉRE ÖSSZEGYŰJTÖTT ÖSSZEG EGY JELENTŐS RÉSZÉT. ENNYI PÉNZT LOPTAK EL ÉS EZ TÖRTÉNT PONTOSAN:

Fellfoghatatlan, ami most délután történt. Az elmúlt napokban szinte az egész ország összefogott a súlyos és ritka SMA betegségben szenvedő kis Zentéért, akinek hivatalosan tegnap gyűlt össze a 700 millió forintos kezelésére a pénz.

A 444.-hu legfrissebb információi szerint azonban ma délután tragédia, sőt mi több, leírhatatlan aljasság történt: azon alapítvány számláját, amit a család a gyógykezelésre hozott létre a mai nap ismeretlen tettesek (hackerek) feltörték és több millió forintot (jelen állás szerint 300 millió) tulajdonítottak el.

A rendőrség kiberbűnözési osztálya jelenleg is vizsgálja a történteket. Mi szívből reméljük, hogy csak valami tévedésről vagy rendszerhibáról van szó ám jelen állás szerint valóban illetéktelen behatolás történhetett. A cikkünket folyamatosan frissítjük amennyiben új információ lát napvilágot az esettel kapcsolatban.