Sztárok

Kék lufival adta a világ tudtára Szabó Zsófi. Hatalmas az öröm, ennél boldogabbak már nem is lehetnek

Fotó: RAS

Szabó Zsófi életében a 2017. december 4-e soha el nem feledhető nap. Így írt erről Instagramján:

Nálunk a december a közös sütésről szól. Eddig mindennél jobban vártam a karácsonyt, viszont mióta Mendel megszületett, nálunk a december 4. is piros betűs ünnep.

Zsófi babája nagyon édes komoly fiúvá cseperedett. Mendel szülinapján egy kék lufit is kapott, amin természetesen ott virít az egyes szám. Rajongói egész évben lelkesen írtak bármilyen problémával fordult hozzájuk a kismama. Abban mindannyian egyetértenek, hogy Zsófi csodálatos anyukája a kicsi Mendelnek.

Majka már semmit nem titkol. 3 szót szólt a terhességről, rajongói máris szívből örülnek

Dundika és Majka / Fotó: Grnák László

Majka tiszta vizet öntött a pohárba. Kiderült csak nagy poén volt az, hogy Tilla szülinapi bulija egyben Stohl András eljegyzése is volt. Intagramján újra előkapta remek humorérzékét a rapper. A fotóra, amin tisztázza, hogy nincs eljegyzés beszúrt egy újabb infót:

Tilla viszont terhes!

Rajongói vették a lapot és egyikük a viccre viccel reagált:

Szívből örülök Tilla áldott állapotának.

Kíméletlenül Bochkor szemébe mondta Ábel Anita: visszakapod, amit a nők ellen elkövettél!

Bochkor Gábor /Fotó: RAS-archívum

Bochkor Gábor lesz a vendége a ma este adásba kerülő NőCommentnek. A műsorban egy sereg hölggyel – többek között két exével, Dobó Katával, és Osvárt Andival beszélgetnek életről, kapcsolatokról, gyerekneveléről.

Kislánya, Nóri kapcsán Bochkor elmondta: komoly feladat volt apává válnia, de minden egyes pillanatát imádja. Ám mégis van valami, amitől tart: hogy kislánya vajon jól fog-e választani, ha egyszer arra kerül a sor.

“Majd visszakapod, amit a nők ellen elkövettél, mert amúgy két olyan hölgy mellett ülsz, akikkel azért volt valami…” – csípett oda Ábel Anita, majd Bochkor megpróbálta rövidre zárni a témát:

“Most látom, hogy kezd tinisedni és egyre többször gondolok bele ebbe és azt remélem, hogy tudtam olyan jó emberré nevelni, hogy ő jó érzékkel fog választani. Annyira imádkozom, hogy olyan fickót hozzon haza elsőre, má­so­dikra, harmadikra, aki valamilyen szinten szimpatikus” – magyarázta Gá­bor, de Anita nem adta fel és tovább folytatta.

“Arra gondoltam Gábor, hogy nyilván te adsz valamilyen mintát – látom a saját lányomon, hogy ő istenként tekint az apjára –, tehát nyilván egy hasonló habitusú embert fog választani a lányod, akárhogy is nézzük, nagyon nagyon jó példával jársz elő” – csapta le a labdát cinikusan a műsorvezetőnő.